Adobe Flash Player

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år sedan.
Skapare
Väktare
Deltagare

Jag har förlorat möjligheten att se SVT Play (Youtube fungerar) och ständigt poppar det upp en fråga om att köra tillägg. Oavsett vilka alternativ jag väljer (Tillåt/Tillåt för alla webbplatser) så fortsätter rutan dyka upp. Jag har också försökt avaktivera Adobetillägget (via kugghjulet) men det förändrade inget.

Jag har W7 och IE 11.

Det var ett fenomen som dök upp för ett par månader sedan i och med en säkerhetsuppdatering för Internet Explorer som Microsoft släppte. Jag tror att den kan vara fixad, har du testat att ladda hem och installera dagens uppdateringar och testat om det fungerar?


Väktare
Deltagare

    Tack, det hjälpte. Jag trodde att uppdateringarna skedde automatiskt eftersom jag kryssat i att så skulle ske.

    Skönt att det löste sig.

    Uppdateringar som Microsoft klassar som kritiska installeras automatiskt, medan de flesta som ”bara” klassas som viktiga kan behöva installeras manuellt. Anledningen till att jag påpekade det just nu var att igår var det det Microsoft kallar patch Tuesday, då man brukar släppa en massa uppdateringar till ditt och datt. Då kan det ta ett tag innan datorn gör något med uppdateringarna.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.