Ashampoo Photo Commander

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 10 månader sedan.
Skapare
user-445711
Åskådare

Ashampoo Photo Commander. Jag har uppgett min e-postadress men jag får inget mail med ”fullständiga versionsnyckel”.

Har du undersök skräppostmappen både på webbmailen och i ditt e-postprogram (beroende på vilket/vilka du använder)? Och är du fullständigt säker på att du inte råkade skriva fel e-postadress?


user-445711
Åskådare

    Igår gjorde jag två försök, likaså idag men till en annan e-postadress, men med samma resultat. Min Gmail funkar bra och det droppar in post från andra avsändare. Inget spam heller. Så jag får nog ge upp Ashampoo och leta efter ngt annat program.

    Vet du om du har registrerat programmet med de e-postadresserna förut, ifall de inte skickar ut flera olika licensnycklar för samma program till samma e-postadress?

    Jag dubbelkollade på deras hemsida och det står ingenting om driftproblem med utskick, och deras enda förslag om man inte har fått meddelandet var givetvis det du redan har kollat – korrekt e-postadress och tittat i skräppostmappar.


    user-445711
    Åskådare

      Visst, det har jag gjort, men jag kommer inte ihåg när det var. Men vad kan jag göra åt det?

      Testa att logga in på ditt Ashampoo-konto (uppe till höger på adressen https://www.ashampoo.com/sv/sek) och se om du kan hitta en licens där.

      Bifoga filer:
      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.