Auslogics BoostSpeed 9

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader sedan.
Skapare
kenroj
Deltagare

När jag använder Auslogics BoostSpeed 9 så får jag hela tiden uppmaningar att uppgradera till version 10. Kan jag gör det och behålla min registrering av programmet eller måste jag behålla version 9. Ni skriver hela tiden att man ska uppgradera programmen till den senaste versionen för att hålla datorn i säkert skick. Kan man uppgradera till version 10 eller missar man då registreringen? Och vad är ”Get Driver Updater” som programmet uppmanar att skaffa? Är det ett betalprogram eller ingår det i Auslogics BoostSpeed 9?

Om du uppgraderar till version 10 behöver du en ny licens, så då blir det att hala fram plånboken. Däremot kan du utan problem fortsätta att använda version 9. Du har helt rätt i att man alltid ska hålla sina program uppdaterade, men det handlar främst om säkerhetsuppdateringar som släpps gratis till programmen just för att täppa till säkerhetshål och få bort buggar. När det handlar om det som brukar kallas för generationsbyten, det vill sägs som här från version 9 till version 10, är det inte lika viktigt ur säkerhetssynpunkt. Version 10 är troligtvis både snabbare och effektivare eftersom den använder nyare teknik, men ur säkerhetssynpunkt är det inte nödvändigt att uppdatera.

Driver Updater är ett annat av Auslogics program vars funktion är att hålla drivrutiner uppdaterade. Det är inte något du behöver installera.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet