Avinstallera Family Tree Maker World Expree

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 6 månader sedan.
Skapare
blackmoskito
Deltagare

Har ett program på datorn som heter Family Tree Maker World express som ges ut av Ancestry. Har haft det i flera år på datorn. Tänkte nu avinstallera programmet men det finns varken i kontrollpanelen eller i IObit Unistaller. det som jag hittade var Family Book Creator Word Express som jag avinstallerade, men det hjälpte inte programmet är kvar och jag kan få upp det på datorn. Hur kan jag avinstallera något som inte finns?

Försöker bifoga en worldfil där jag har klistrat in hur det ser ut, vet inte varför ni inte kan se den.

Mvh

Carina

 

 

 

Vilken version av Windows är det du använder?


blackmoskito
Deltagare

    Windows 10 home

    Oavsett var jag letar hittar jag ingenting om att programmet inte avinstalleras på något annat sätt än vad som är normalt. Det kan vara installations/avinstallationsinstruktionerna på din dator som har råkar ut för något, och att det är därför som det inte fungerar. Testa att installera programmet på samma sätt som du gjorde senaste, detta borde skapa korrekta installations/avinstallationsinstruktioner igen. Sedan försöker du att avinstallera den nya och därmed samtidigt den gamla installationen av programmet.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.