bildspel

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
sven444343198
Åskådare

jag har en mängd bilder från Canon IXUS sparade i Windows 10 Bilder via Canons IXUS som lagrar dem i en mapp per datum, eller på senare tid per månad. Jag vill nu skapa ett bildspel med samtliga bilder i kronologisk ordning och söker en metod att göra detta utan att behöva kopiera dem mapp för mapp till en nyskapad mapp där jag lägger samtliga.  Finns genväg?

Det beror lite på hur du hade tänkt göra ditt bildspel – det vill säga om det ska visa bilderna som ligger i ditt bildbibliotek, eller om det ska kopiera in bilderna i bildspelet så att det blir helt fristående, om du skapa det i i filmformat eller som någon form av program… det finns mängder av olika sätt och inget av dem behöver nädvändigtvis vara bättre än något annat utan handlar bara om vad du vill åstadkomma för slutresultat och hur du vill arbeta.

Det enklaste är att du startar Store och bara säker efter Slideshow, där kommer du att hitta en mängd olika appar som gör uppgiften på olika sätt. Många av dem är gratis så att du kan testa dem hur mycket du vill.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.