BoostSpeed9

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 9 månader sedan.
Skapare user-357884
user-357884
Åskådare

När jag har installerat BoostSpeed 9 händer att mina genvägar till internetsidor i aktivitetsfältet försvinner. Vad skall jag göra att behålla dom? Jag har försökt olika metoder tillexempel att låsa fältet sen har jag undersökt inställningar BoostSpeed 9 men inte hittat något stoppar rensning av aktivitetsfältet.

Troligtvis beror det på att Boostspeed letar efter genvägar som inte leder någonstans, och eftersom genvägarna i Aktivitetsfältet inte leder någonting på datorn verkar Boostspeed tro att genvägarna är ”trasiga” och raderar dem.

Tanken är ju att man inte ska ha genvägar till webbplatser i Aktivitetsfältet utan hålla bokmärkena i respektive webbläsare för att de ska hanteras korrekt, det är nog därför som Boostspeed misstolkar dem.

user-357884
user-357884
Åskådare

    Jag har 3-4 internetsidor i aktivitetsfältet. Det är bekvämt för jag kommer direkt till sidorna utan att först öppna

    webbläsaren och sen leta bokmärken, nu går det inte för den försvinner så fort jag stängt dom. Den gamla Explorer

    kunde man spara genvägarna direkt på skrivbordet. Jag har försökt samma knep med Edge men inte har lyckats.

     

    Det är inte så webbläsarna, och framför allt inte Edge, fungerar längre. De använder onlinelagring för favoriter/bokmärken för att kunna synkronisera dem mellan alla enheter som man använder, och för att kunna göra det måste de hållas inom programmets arkitektur. Det går att komma runt men då förlorar man mycket funktionalitet eftersom man arbetar ”fel”. Det är ungefär som att förvara glassen i skafferiet – det går men det är inte att rekommendera om man vill behålla glassens funktion som god kylvara.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.