CCleaner-problem med Firefox.

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 5 månader sedan.
Skapare
kalgus
Deltagare

Har en PC HP Compaq 8200 Elite SFF med W10 Pro. Utöver Edge som jag har som standardwebläsare använder jag även

ibland IE, Chrome och Firefox. Använder ofta CCleaner som ni rekommenderar sen en lång tid. Nöjd med programmet även om det är väl mycket uppdateringar.  Problemet är att jag ibland får ett meddelande om att CCleaner.exe tydligen försöker ändra mina webläsarinställningar till Firefox. Detta rapporteras av min brandvägg Comodo. Comodo använt under lång tid, är nyligen uppdaterad. Har inte hittat någon inställning i CCleaner som kan orsaka problemet. VAD göra? Kan ju klart avinstallera Firefox men helst inte.

Det låter som en synnerligeffekt mellan CCleaner, Firefox och Comodo där Comodo varnar för något som den egentligen inte skulle behöva varna för. Om du inte hade haft Comodo tror jag att det ändringen hade löst sig automatiskt. Jag tror inte att det handlar om någon inställning i CCleaner utan du borde nog leta efter en inställning i Comodo så att du kan säga åt den att ignorera CCleaners ändringsförsök.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.