Cyberlink Photo Director, fel bokstavsgrupp.

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
kaj stridell908697
Åskådare

Efter nedladdning av programmet ska man klistra in ett serienummer i sex grupper.

Den första gruppen i listan påstås vara DEVFC. Det påstås vara fel – godkänns inte.

”Försök igen”. Det hjälper inte!

 

Du har helt rätt, något verkar ha hänt med registreringen. Jag ber redaktionen kolla upp detta.

Nu har redaktionen varit i kontakt med Cyberlink som säger att koden är rätt, och när jag testade igen precis nu så fungerade registreringen. Det måste ha rört sig om en tillfällig ”hick” som gjorde att det inte fungerade för oss.


user-563847
Åskådare

    Hej. Har testat med serienumret för Cyberlink Photodirector som står på sidan men får upp ett felmeddelande om att serienumret använts för många gånger. Måste man kontakta cyberlink för detta?

     

    Jag ska skicka det vidare till redaktionen så att de får kolla upp det, möjligtvis är det så att det har passerat någon form av användargräns med tanke på hur länge erbjudandet har legat ute.

    Nu har jag kollat med redaktionen och det är en viktig detalj som har fallit bort på hemsidan, nämligen att det erbjudandet var aktuellt till och med 1 augusti 2020. Det är därför som serienumret inte fungerar längre. Texten ska uppdateras så att den missen försvinner.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.