Cyberlink Power2go

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 5 månader sedan.
Skapare
blackmoskito
Deltagare

Jag har en stationär Lenovo, tydligen så medföljde det ett program som heter Cyberlink Power2GO.  I IOBit Uninstaller heter det Lenovo Power2GO, försöker avinstallera programmet men det går inte. Skulle kopiera en en musik CD och då startade Power2GO,  men jag ville använda Windows Media Player. Försökte att gå in och ange vilket program som skulle starta i Windows 10 men det hjälpte inte. Då avinstallerar jag programmet tänkte jag, men som sagt får inte bort det. Har även prövat kontrollpanelen i Windows 10. Det ser ut som det avinstalleras men icke programmet är tillbaka. Vad göra.

Mycket konstigt. för det ska inte vara något speciellt med det programmet. Det ska räcka att gå in under Appar och funktioner (i Inställningar) och avinstallera det som vilket program som helst. Får du någon form av felmeddelande när du försöker avinstallera det?


blackmoskito
Deltagare

    Inga felmeddelanden, allt ser korrekt ut, men går man tillbaka i IObit Uninstaller eller kontrollpanelen så ligger programmet kvar.

     

    Är du säker på att det inte är avinstallerat och det bara är en genväg (utan mål) eller liknande som finns kvar? Går det att starta programmet?

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.