Defragmentera

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  sbg-6f53634a89 7 år, 10 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Hej, har en stationär dator jag kör xp på, inte aktuellt att gradera upp den heller då jag har program som jag inte kan använda då. Försöker att defragmentera C: men funkar inte. (Däremot funkar det på mina andra enheter på datorn) Din enhet bör defragmenteras står det, men när jag gör det ser jag ingen förbättring.  Använder mig av ett musikprogram Magix ”Samplitude producer” och efter att ha kört defrag står det att detta program inte kunde defragmenteras..
Finns det någon annan lösning utan att börja installera om.. ?


Bluejeans

Bluejeans

Använder du Windows inbyggda defragmenteringsfunktion eller använder du något separat program?

Det enda sättet att köra defragemntering på systempartitionen brukar vara att man kör verktyget efter att ha högerklickat på enheten, och då schemaläggs defragmeteringen till nästa uppstart. Är det så du har gjort?


sbg-6f53634a89
Deltagare

    Hej, jag använder windows inbyggda program, har inte schemalagt det utan kört det manuellt ofta.. Har också provat att köra det fler gånger efter varann men hjälper inte heller..  Finns det några andra verktyg jag kan prova?

    Bluejeans


    sbg-6f53634a89
    Deltagare

      Plockade bort en gammal installation av samplitude som var mycket stor från disken, verkade som den låste defragmenteringen på något sätt. Efter det funkar allt ok igen.

      Bluejeans

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.