EaseUS Todo Backup Klon

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 7 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej Hat laddat ner EaseUS Todo Backup Klon och gjort kloningen som gick bra. Men att återställa denna kloning till en ny hårddisk finns ingen förklaring? Är det någon som kan förklara hur man för över kloningen till en ny hårddisk med en förklaring som är lättförstålig även för en som inte är så datakunnig?

MVH

SOAN

Har du testat att ladda hem vår artikel om Easeus Todo Backup, den kanske kan räta ut ett och annat frågetecken?

http://pctidningen.se/sakerhet/komplett-sakerhetskopiering


an123123
Åskådare

    Ja det är från pc-tidningen som jag laddat ner detta program, men det är endast till till säkerhetskopieringen av hela hårddisken som det finns återställare till. Men inte en mening om överföring av klonade disken till en ny hårddisk, detta lyser med sin frånvaro. Du hittar en komplett guide i fördelssonen står det på sidan 71, men det är bara hur du klonar disken, men inte något om hur man för över den klonade hårddisken till en ny hårddisk?

    Det låter som att du har missförstått vad en kloning gör – den skapar en identisk kopia av en hårddisk på en annan hårddisk så att du får två likadana hårddiskar. Du återställer med andra ord inte en klon, destinationshårddisken är den färdiga kopian.

    Du kan i och för sig ”återställa” genom att klona tillbaka, det fungerar som första gången du klonade men du byter så att säga plats på hårddiskarna så att den som har källhårddisk blir destination och vice versa.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.