Easeus Todo Backup m.fl

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 7 månader sedan.
Skapare
Lilian898
Medlem

Hej. Har pren. på PC-tidningen nu i ett halvår. Tycker att den är bra men fördelszonen är bedrövlig. Skulle hämta hem Easeus Todo Backup men mitt Norton tog genast bort den? Det var virus i den. Det stod att programmet hämtades från Amazon el.dyl. Det är väldigt ofta som det inte går att hämta och installera program från fördelszonen. Norton skriker högt i de flesta fall.Varför?

 

Mvh Lilian

Det är faktiskt inte fördelszonens fel att det blir på det sättet, trots att det kan verka så. Det är faktiskt Norton som är den främsta orsaken då det är programmets falsklarm som ställer till med problemet. Man skulle kunna hävda att servrarna som programmen laddas hem från är medskyldiga, men då det nästan enbart är Norton som bråkar medan andra säkerhetsprogram inte gör det. Vi har en kort guide för hur det går att komma runt det irriterande problemet, och det är irriterande även för oss, men det är inte så mycket vi kan göra när det ligger utanför vad vi kan styra.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.