Ekahau HeatMapper fungerar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 7 månader sedan.
Skapare
kenroj
Deltagare

Installerade Ekahau HeatMapper men det startar inte. När man ska starta det så kommer UAC i gång och vill ha klartecken. Det verkar vara något fel på programfilen. Alla andra program fungerar som dom ska. Kan det krocka med något annat program eller vad?


kenroj
Deltagare

    Har nu installerat programmet på en äldre dator med Windows 7 och där fungerar det. Det verkar som om programmet inte fungerar med Windows 10 version 2004. Det fungerar heller inte i kompabilitetsläge för Windows 7, så något är fel på programmet. Alla mina andra program fungerar felfritt.

    Att UAC (User Account Control) är en säkerhetsfunktion där du måste bekräfta att det är du start startar programmet och att du startar det med flit, så att den dyker upp behöver inte betyda något. Om du godkänner programstarten, fungerar programmet då?


    kenroj
    Deltagare

      Nej, det fungerar överhuvudtaget inte med Windows 10 version 2004. Har även provat i administratörsläge och det fungerar inte heller. Däremot så fungerar det med en annan dator med Windows 7.

      Det har inte med Windows 10 2004 att göra för hos mig fungerar programmet alldeles utmärkt med den versionen. Vad använder du för säkerhetsprogram? I experimentsyfte, kan du testa att temporärt stänga av brandväggen och försöka starta programmet igen?

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.