Filfil

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 12 månader sedan.
Skapare
Atlanton
Medlem

Hej! Jag har filer av typen MP4 Video (.mp4). Vilket program kan jag använda för att konverterai ett format som går att visa från en DVD på TV. Vilket format skall en sådan fil ha?

För att konvertera filer kan jag rekommendera programmet Format Factory (http://www.pcfreetime.com/). Detr är visserligen på engelska men klarar av en mänga olika format för både ljud, bild och video.

För att visa videon på din TV beror det helt och hållet på hur du hade tänkt att bära dig åt (koppla en dator till TV:n, strömma till en nätverksansluten TV via DLNA, ansluta ett USB-minne med filmen till TV:ns USB-port osv). I de flesta fall borde dock MP4-formatet fungera att visa på TV:n.


Atlanton
Medlem

    Jag skall bränna dem på en DVD och spela upp via en DVD-spelare till TV:n.

    Då skulle jag rekommendera Microsofts egna Movie Maker (http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-live/movie-maker#t1=overview). Smidigt, på svenska, gratis, och där kan du importera MP4-filer och bränna till DVD i ett och samma program.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.