Google-annonser

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

Jag får annonser som popup-aviseringar som jag nu har hunnit bli ganska less på. De försvinner inte förrän jag klickar bort dem. De började dyka upp efter att jag använt ett online-program för att konvertera en wav-fil till en mp3-fil. Det är mestadels annonser för Google, t.ex. att köpa google-aktier. Hur blir jag av med popup annonserna? Windows 10.

Det låter som att det programmet har installerat annonsprogram på datorn och att det är det som är orsaken till annonserna. Testa att hämta exempelvis Malwarebytes från Fördelszonen och se om det programmet hittar och eliminerar några otrevliga program på datorn.


dellrock
Åskådare

  Jag har redan testat med Malwarebytes och problemet är fortfarande kvar.

  Uppträder problemet bara i samband med att du använder en webbläsare eller dyker det upp reklamfönster även när du inte har någon webbläsare startad? Om det bara är när du använder en webbläsare, har du testat med en annan webbläsare för att se om det kan vara din vanliga webbläsare som är drabbad?


  dellrock
  Åskådare

   Jag kan inte komma ihåg att det dykt upp när jag inte har varit på Google. Under reklamen står det nämligen ”Google Chrome” och namnet på konverten som jag använde.

   Har du kontrollerat så att du inte råkade godkänna installationen av ett tillägg i Chrome när du använde tjänsten? Klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet, gå in under Fler verktyg och välj Tillägg. Finns det något tillägg där som för tankarna till konvertern?


   dellrock
   Åskådare

    Inte något sådant i Tillägg. Men jag körde ett par andra antivirusprogram och de hittade ingenting heller. Men nu verkar annonserna ha försvunnit. De senaste dagarna har de lyst med sin frånvaro!

    Låt oss hålla tummarna att det fortsätter på det viset, annars får du återkomma.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet