Har installerat från PC-tidningen ett program håll allt uppdaterat

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Har installerat från PC-tidningen ett program håll allt uppdaterat, varvid detta program förstörde min banid så jag fick göra en ny uppdatering för att komma in i min bank. Samtidigt ändrade programet Malware från ett väldigt bra o fint fungerande program till malwares nyaste o där fick man endast en månads prövotid sedan vill de ha betalt, jag har alltid använt den andra versionen o den har alltid varit gratis, så nu undrar jag o PC-tidningen kan förmedla en ny nerladdningsfil för den förra mawlwars den med en fyrkantig logga som jag skickat med som fil. Jag kan inte hitta den på nätet utan det blir bara den nyaste som kommer upp. Har även försökt backa datorn till en tidigare återställning, men helt plötsligt fungerade inte denna återställning heller hur många återställningspunkter som jag försökte använda. Det är inte bra när ett program förstör andra som ligger inne, o allra värst att återställningen inte fungerar längre, det är ett kasst program.

Bifoga filer:

Det är olyckligt uppdateringar ställer till med problem. Lyckligtvis verkar det ju har löst sig med ditt Bank-ID.

Angående Malwarebytes så är det viktigt att konstatera saker.

1) Man ska aldrig använda gamla program, minst av allt säkerhetsprogram eftersom de lätt övergår från att vara ett uppdaterat skydd till att vara en säkerhetsrisk med potentiella säkerhetshål och liknande. Även om du skulle hitta den gamla versionen någonstans är det inte att rekommendera att du installerar den.

2) Malwarebytes är fortfarande gratis men finns precis som tidigare i en kommersiell version. Däremot låter det som att du under uppdateringen har råkat aktivera testtiden av den kommersiella versionen. Om den inte ”faller tillbaka” på gratisversionen av programmet kan du eventuellt behöva avinstallera den befintliga versionen och göra en ny installation där du inte aktiverar testtiden för den kommersiella versionen.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet