Hitfilm 3 Express

Inte löst
Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 7 år, 9 månader sedan.
Skapare markus-6b9a6c17ff804593
markus-6b9a6c17ff804593
Forumledare

Sedan PC-tidningen kom ut har Hitfilm Express kommit i en ny version – Hitfilm Express 4. Detta har tyvärr medfört problem med att registrera Hitfilm Express 3. Vi rekommenderar därför att du i stället använder den nya versionen. Gör så här:

1. Öppna webbadressen http://www.hitfilm.com och klicka på HITFILM EXPRESS 4. Klicka på START MAKING MOVIES och klicka sedan på GET HITFILM EXPRESS 4 FREE längst ned på sidan.

2.  Klicka på exempelvis Share on Facebook och stäng sedan bara det fönster som öppnas. Du behöver inte dela någonting på Facebook.

3. Skriv ett lämpligt användarnamn vid Display name, din e-postadress samt ett lösenord med minst 8 tecken som du hittar på själv. Klicka på SEND MED THE DOWNLOAD längst ned på sidan.

4. I e-postmeddelandet som du nu får klickar du på länken DOWNLOAD HITFILM EXPRESS 4. På webbsidan som öppnas klickar du på DOWNLOAD FOR WINDOWS.

5. Nu hämtas installationsfilen. Starta den för att installera programmet. När du sedan startar programmet väljer du menyn File och klickar på OPTIONS. Välj fliken ACTIVATION och klicka på Activate and Unlock. Logga in med din e-postadress och det lösenord du valde tidigare. Klicka LOGIN och välj Close i nästa fönster. Avsluta Hitfilm Express 4 och starta det igen. Nu har du full tillgång till programmet på obestämd tid.

/Markus Dahlberg


Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.