Hjälp och Support

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år, 1 månad sedan.
Skapare
vigberger
Medlem

När man startar datorn finns det på start-menyn funktionen”Hjälp och Support”.Klickar man på den öppnas ett fönster där man normalt kan skrva in sökord ochfå svar på och information  ämnet (sökordet). Den funktionen fungerar inte längre hos mig. Skriver jag in ett sökord blir resultatet alltid ”0 svar”. För övrigt fungerar datorn helt normalt. OS Windows 7.

Vad har hänt ? Hur kan man återställa den funktionen ?

Det enklaste sättet att få svar på sina sökningar är att inte använda onlinehjälpen utan de hjälpfiler som redan finns nedladdade till datorn. Det gör du genom att starta Hjälp och support, och längst ner i högra hörnet klicka på Onlinehjälp precis bredvid en liten jordglob. Där ändrar du från Få hjälp online till Få hjälp offline. Den hjälpen är inte riktigt lika uppdaterad, men du får iaf hjälp.

Om du vill gräva lite mer i vad som inte visar onlinehjälpen ordentligt, gå in under Inställningar (se bilden) och kontrollera att bägge alternativen är markerade.

Du kan även använda använda Microsofts hjälpprogram för att granska och reparera systemfiler (http://support.microsoft.com/kb/929833/sv) och se om det hittar något.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.