IE10 uppgradering felkod 9C57

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 3 månader sedan.
Skapare
svantehansson
Medlem

Jag försökte med en uppgradering från IE9 till IE10 och det fungerade inte alls. Jag får ett felmeddelande om Windows Update fel error code 9C57.

Jag kan inte heller få tillbaka IE9 så som den var tidigare och nu försöker PC:n vid varje avstängning att göra denna uppgradering. Det verkar som detta problem även förhindrar andra MS uppdateringar.

 

Hur fixar jag detta problem?

Jag kör Windows 7 i min ACER Aspire 6930.

 

Svante Hansson

Microsoft har ett onlineprogram kallat FixIt som kan lösa problemet. Kör det från webben från den här webbadressen: http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall/

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Jag har nu provat ovanstående och det som tidigare skrivits om problemet i detta forum. Problemet kvarstår dvs den återkommer om att allt som berör Win7 plattformsuppgradering samt IE10 uppgradering inte går att uppdatera och påminner mig kontinuerligt om att göra dessa uppdateringar.

Pröva att ta bort Internet Explorer. Det sker via Kontrollpanelen/Program och funktioner/Avinstallera ett program. Klicka på Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner till vänster i fönstret. Ta bort bocken vid Internet Explorer.

Hämta sedan Internet Explorer 10 från den här adressen: http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/ie-10-worldwide-languages

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Jag provade det som nämns ovan. Men IE10 installationen avbryts och kräver uppdatering(ar) och hänvisar till en sida där ett flertal finns att hämta. Den som saknas i datorn, av de listade, är KB2670838. Men den går inte att installera då meddelandet om att installationen misslyckades kommer upp.

Hej Svante

Prova att uppdatera dina drivrutiner för grafikkort. Uppdateringen verkar inte stödja visa kombinationer vad gäller drivrutiner för video och ljud.

http://news.softpedia.com/news/Botched-KB2670838-Windows-7-Update-Workaround-Found-382157.shtml

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.