Ingen ny flik i Firefox

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år sedan.
Skapare
ericus
Deltagare

Hej!

Har inte fler än jag problem med att öppna en ny flik i Firefox? Hur mycket jag än klickar på plustecknet till höger om de redan öppna flikernas repliker öppnas ingen ny flik. Däremot går det bra att öppna en länk i en ny flik. När jag så småningom skall stänga av programmet får jag plötsligt frågan om jag vill stänga flera flikar, trots att bara en ser ut att vara öppen.

Har du några tillägg installerade i Forefox som hanterar flikar på något sätt? Om du har det, testa att inaktivera dem allihop, för att därefter aktivera dem en efter en för att se om någon av dem är inkompatibel med din befintliga version av Firefox. Du kommer enklast till tilläggen i Firefox om du trycker på CTRL+SHIFT+A samtidigt för att därefter klicka på Tillägg i fönstret som dyker upp.

Det skulle även kunna vara något verktygsfält som stället till det. Du kan testa att göra samma sak med tillägg som lägger till verktygsfält.


ericus
Deltagare

    Ja, om jag inaktiverar Disable Add-on Compatibility Checks 1.3, https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/checkcompatibility/, försvinner Googles verktygsfält och jag kan åter öppna nya flikar, men finns det inte något sätt att öppna nya flikar om jag behåller Googles verktygsfält? Är det priset jag måste betala?

    Tidigare kunde Googles verktygsfält för Firefox laddas ner. Nu får man där ett felmeddelande. Finns det något annat sätt att installera Googles verktygsfält för Firefox på datorer som inte redan har det verktygsfältet?

    Erik

    Jag tror att vi har kommit på lösningen.

    Eftersom jag tyckte att det verkade vågat att ladda hem ett verktygsfält från någon annan plats än tillverkarens webbplats alternativt Firefox tilläggsfunktion, gjorde jag en sökning och hittade informationen från Google själva att ”Google Toolbar for Firefox” lades ner i juli 2011. (https://www.google.com/intl/en/toolbar/ff/index.html).

    Google Toolbar finns helt enkelt inte i en version som är kompatibel med moderna Firefox-versioner. Det enda du kan göra är tyvärr att avinstallera det tillägget och använda Firefox tilläggsfunktion för att försöka hitta ett annat och modernt verktygsfält med funktionerna du vill ha.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.