JihosoftWraser och C:

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
Bobirorgogeror
Medlem

Jag har använt JihosoftEraser till flera av mina Externa drivar som USB och externa drivar. Dessa har kunnat resnas upp på ett bra sätt.

Men i texten kring Jihosoft Eraser att man ska kunna rensa sin dator inför en försäljning eller liknande, då man lämnar ifrån sig datorn. Då är det viktigt att den också är rensad. Detta ska ju Jihosoft eraser klara. MEN!!! Här är ett store problem.

Programmet vägrar nämligen att visa upp C-drivern som ett alternativ. Därför kan man inte rensa sin dators hårddisk på avsett sätt. Har placerat JihoSoftErader på USB-minne för att försöka lura progammet. Trodde att programmet inte visade upp den enhet som programmet är startat från. Men det hjälpte inte!!!

Min uppfattning är att: gör man sig av med sin dator så är det enheten C: som man vill rensa.

Har ni något svar på hur man får programmet att rensa upp C: ?

 

Det går enbart att rensa hårddiskar som inte är systemhårddiskar. Om du vill rensa en systemhårddisk får du ansluta den som en extern/extra hårddisk på en dator som startar på en annan hårddisk. Det kan till exempel göras genom att du startar en annan dator och ansluter hårddisken som ska rensas som en extern hårddisk (vilket kräver en dockningsstation för hårddisken, alternativt ett USB-chassi).

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.