Kan inte avinstallera

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 7 månader sedan.
Skapare
blueeyes_monica
Åskådare

Jag får alltid meddelande om att det inte gick att starta programmet eftersom rtl120.bpl, madExpect_.bpl och madBasic_.bpl saknas på datorn. Rubriken är Uninstaller_SkipUac.exe – systemfel. Detta händer när jag startar om datorn eller när jag försöker öppna 10bit uninstaller. Detta program går inte att öppna och inte heller att avinstallera då jag inte hittar det som ett installerat program i kontrollpanelen. Hur gör jag?

Är det när du ska starta 10bit Uninstaller som felmeddelandet dyker upp, eller vilket program är det som orsakar problemet?

Du skulle kunna testa att ladda hem Malwarebytes’ Anti-Malware från Fördelszonen och köra det programmet för att se om det har kommit in något sabotageprogram i datorn.

Vilken version av Windows är det du kör?


blueeyes_monica
Åskådare

    Jag har Windows 10. Det dyker upp både när jag startat om datorn och när jag försöker  starta 10bit uninstaller. Jag har kört Malwarebytes utan något fynd. 

     

    Är du säker på att programmet heter 10bit Uninstaller och inte IObit Uninstaller?

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.