Kaspersky vs Malwerebytes

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 5 månader sedan.
Skapare
musti624646607
Åskådare

När jag installerade Kaspersky antivirusprogram ville programmet avinstallera mitt antimalwereprogram. Jag gjorde inte det och visade det sig att Kaspersky  inte installerades. Tog bort Malwereprogrammet och då gick installationen bra. Min fråga är då. Vågar jag installera om malwereprogrammet eller är dom bägge programmen inte kompatibla med varandra?

Jon

 

Det har precis kommit en ny generation av Malwarebytes som jag inte har hunnit experimentera speciellt mycket med så jag vågar inte svara med hundraprocentig säkerhet för just kombinationen Malwarebytes/Kaspersky. Jag vet däremot att Malwarebytes/Norton fungerar problemfritt tillsammans så Malwarebytes/Kaspersky borde också kunna göra det, måhända om man installerar Kaspersy först och Malwarebytes sedan. Du skulle kunna testa, inget allvarligt lär inträffa och om det inte fungerar kommer du att märka det.


musti624646607
Åskådare

    Tack.

    Ok. Då testar jag.

    Berätta gärna hur det går ifall fler råkar ut för samma sak.


    musti624646607
    Åskådare

      Nu har jag installerat Malwerebytes (gratisversionen) och allt verkar fungera bra.

      Jon

      Det var skönt att höra.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.