Keepit

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
belsedoom666
Åskådare

Jag kan ej registrera mig. När jag fyllti alla rutor och klickar på reg. Får jag meddelande om att jag har felaktigt prenumerationsnummer

Du kan behöva ta upp det med kundtjänst, antingen på telefon 08-555 454 72 eller om du kan logga in på kundtjänst på adressen http://www.kundtjanst.nu.


hassem53
Medlem

    Jag kan ej registrera mig. När jag fyllti alla rutor och klickar på reg. Får jag meddelande om att jag har felaktigt prenumerationsnummer. Hur Gör Jag ?

    Har du testat att kontakta kundtjänst för att se om det är något galet med prenumerationsnumret? Jag ska även kontakta teknikerna och se om de hittar något.


    larsgoranohman
    Åskådare

      I Keepits villkor står det att det måste förnyas efter ett år!

      Måste jag betala efter ett år alltså?

       

      Det stämmer att det är en prenumerationstjänst, däremot går det att välja från att betala varje månad till var 24:e månad. Som prenumerant på PC-tidningen har du dock lite andra förutsättningar.

      http://pctidningen.se/bonus/gratis-backup/50-gb-for-backup


      sveningvar
      Deltagare

        Jag har kunnat registrera mig men att logga in på Keepit går inte.

        Här finns de flesta svar för Keepit, inklusive hur man tar kontakt med Keepits kundtjänst om man har problem med deras tjänst. Om det är inloggningen på deras webbplats som inte fungerar borde de kunna reda ut problemet.
        http://pctidningen.se/bonus/gratis-backup/fragor-och-svar-om-keepit

        Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.