Keepit

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
larsgeve
Åskådare

Hej!

Jag kom på idén att hämta backup-programmet Keepit. När jag fyllt i epostadressen och mitt prenumerationsnummer samt lösenordet och klickat på den röda fyrkanten så ”försvann” allt.

När jag sen gjorde om proceduren så funkade det inte. En grå ruta med ”prenumerationsnumret är redan upptaget”. Jag kommer ingenstans.

Hur gör jag? undrar

Lars Eriksson
Odensbacken
prenumerationsnr 0227531472

Jag antar att det handlar om att du försöker ladda hem det från Fördelszonen? Har du kontrollerat om du är inloggad redan, eller om du kan logga in (och att registreringen lyckades även om det inte visades)?


larsgeve
Åskådare

    Jo, jag skulle ladda ner programmet från fördelszonen, och det blev nåt knas vid registreringen. Jag kommer inte åt att ladda ner programmet, och när jag skall göra om registreringen så är alla poster upptagna inkl. prenumerationsnumret, som ju skulle skrivas utan punkter. Allt finns där men jag kommer inte åt den röda knappen ”Download” helt enkelt. Mystiskt!

    Mvh/ Lars Eriksson

    Det kan vara registreringen som spökar, ta kontakt med Kundtjänst (kontaktinformationen finns i din andra tråd) och kolla vad de har att säga om ditt prenumerationsnummer.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.