Klickade länkar i Thunderbird

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år sedan.
Skapare
ericus
Deltagare

Hej!

I Thunderbird behåller länkarna samma färg, vare sig jag har klickat på dem eller inte. Om ett e-brev innehåller många länkar som man vill testa blir det svårt att hålla reda på dem. Kan man få länkarna att ändra färg efter att man klickat på dem?

Hälsningar

Erik

Det finns inbyggt i Thudnerbord, men det kan bero på en inställning i programmet att färgerna inte ändras. Gå in i menyn Verktyg -> Inställningar -> Visa. Gå in under fliken Formatering och klicka på knappen Färger. Här visas färgerna för obesökta respektive besökta länkar. Om de redan har olika färger men det inte märks när du använder programmet, testa att ta bort markeringen för Låt innehållet välja sina egna färger, istället för ovanstående val.


ericus
Deltagare

    Hej igen!

    Formulerade jag mig oklart? Länkarna blinkar till i rött precis när jag klickar på dem, men sedan återgår de till att vara blå. Om jag läser ett e-brev fullt med länkar, så har jag alltså ingen möjlighet att se vilka av länkarna jag redan har klickat på. Om jag ändrar färgen på besökta länkar till grön, så verkar det inte göra någon skillnad. Markeringen för ”Låt innehållet välja sina…” verkar inte heller göra någon skillnad. Har jag missat något?

    Erik

    Jag tror inte att du formulerade dig oklart, men det verkar som att du har hittat en bug i programmet, för det visar sig att samma problem dyker upp här och programmet ignorerar till synes korrekta inställningar. Det har förekommit repporter om att en del tillägg ställer till det med kompatibiliteten, jag vet inte hur det är för dig men här fungerar det inte även om programmet startas utan tillägg.

    Jag ska fortsätta att kolla upp saken, men jag skulle föreslå att du berättar för utvecklarna om den förmodade buggen via deras system https://bugzilla.mozilla.org/.

    Buggen finns visserligen redan rapporterad redan i september förra året, men den verkar fortfarande finnas kvar.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.