Klona hårddisken

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
Hilka998
Medlem

Jag undrar om programet Aomei backupper standard som var med i tidningen 1, 2015 fungerar med Windows 10? Jag har köpt en ny dator med Windows 8, men jag tänker uppgradera till Windows 10. Jag undrar därför om jag kan uppgradera till 10 och sedan göra en klon av hårddisken eller om jag måste klona Windows 8 innan jag uppgraderar?

Det är inte någon större idé att klona hårddisken. Ta bara en vanligt filbaserad säkerhetskopia om det är några filer som du vill spara, och uppgradera sedan till Windows 10. Om du inte gillar Windows 10 har du 30 dagar på dig att använda operativsystemet inbyggda funktion för att gå tillbaka till Windows 8 (det är därför du inte behöver klona Windows 8-hårddisken). Om du gillar Windows 10 är det bara att behålla det och göra vanliga filkopieringar, förslagsvis till OneDrive då Windows 10 arbetar väldigt smidigt med den onlinelagringen.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.