LibreOffice fortsätter att lägga upp nya kolumner

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
bengtlentaa5135f199c
Åskådare

LibreOffice slutar aldrig att lägga upp nya kolumner. Det går inte att skriva in nya uppgifter. Jag har samma problem med rullgardiner där markören flyttas ner till botten. Försöker jag att föra upp till toppen, åker markören ner till botten igen.

Om du har trådlöst tangentbord och/eller mus, har du kollat om de behöver nya batterier. Sånt kan ge upphov till väldigt underliga effekter.

Det hjälpte inte att byta batterierna. Felet finns på flera ställen. Exempelvis på startknappen. Så fort jag flyttar markören åt höger för att klicka på något program spolas alla programmen uppåt och går inte att stanna.

Har du möjlighet att prova med ett annat tangentbord, bara för att se om det är tangentbordet som antingen är trasigt eller behöver rengöras?

Har du möjlighet att prova med ett annat tangentbord, bara för att se om det är tangentbordet som antingen är trasigt eller behöver rengöras?

Jag har använt musen och tangentbordet på en annan pc, och då fungerar det fint.

Vad är det för tangentbord (tillverkare, modell och såna saker)?

Helt plötsligt fungerar det som det ska. Jag har inte gjort någonting alls som kan ändra på datorn. Jag har gjort en kumulativ uppdatering av Windows 10, men det är allt. Konstigt, men det viktiga är ju att inte kolumnerna fortsätter att öppnas åt höger.

Eventuellt kan det vara uppdateringen som har löst problemet, men det låter ju lite underligt. Huvudsaken är att det fungerar som det ska igen.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.