Lightworks

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 7 månader sedan.
Skapare
kenroj
Deltagare

Varför skriver ni inte i tidningen att man måste registrera programmet för att de ska kunna användas? Man måste skapa ett konto hos dom. För att skapa ett konto där så kom jag till deras hemsida där jag fick ladda ner programmet på nytt. Det var visst någon annan version. Gjorde det. Först så fick jag avinstallera det program som ni hade. Och sedan installera den nya versionen. Sedan gick det att öppna. Mycket jobb med det när man inte vet hur det fungerar. Var med tydlig med det i fortsättningen, det brukar ni vara.

Jag håller med dig fullständigt. I det här fallet tror jag att det på sätt och vis har fallit mellan två stolar. I artikeln om redaktionens favoritprogram handlar det inte om någon guide eller grundläggande introduktion utan i all enkelhet en artikel om sådant som olika medarbetare använder. Artikeln ser verkligen ut som en guide når man tittar på den, trots att det handlar om en enklare informationsartikel. När man kompletterar detta med att någon har missat att lägga upp den senaste versionen av programmet i Fördelszonen, och att programsidan länkar till en artikel som inte heller det är en guide utan ett stortest där Lightworks medverkar, då blir det riktigt förvirrat.

Jag har full förståelse för förvirringen och irritationen, när vi skriver guider brukar alltid sådan information finnas med men här blir det otydligt eftersom vi aldrig skrivit någon guide har det blivit knasigt.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.