Neraddning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
ylva48
Medlem

Jag och säkert många andra fick för ett tag sen erjudande från Mixrosoft att ladda ner windows 10. Fick i dagarna besked att nu var det dags att göra det. Gör allt som jag får order att göra men ingenting händer. Den stannar redan i allra första början och står sedan och ”tuggar” med punkter som cirklar runt.

Min fråga nu är om det är fler som råkat ut för samma sak. Min dator är inte purung men ej heller uråldrig. Uppdaterar med jämna mellanrum. Har windows 7 prof nu.

Tacksam för ett råd hur jag ska gå till väga för att kunn ladda ner 10:an. Har hört mycket gott om den så mina förväntningar är stora.

Vänligen // Ylva

Du skulle kunna testa att ladda hem och använda följande verktyg från Microsoft (var noga så att du väljer rätt beroende på om du har en 32- eller 64-bitarsdator).

https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10

Det enda du behöver göra är att ladda hem programmet och starta det, välja att du ska uppdatera din dator, och sedan följa instruktionerna.

Som alltid när det gäller sånt här, vat noga me datt säkerhetskopiera så mycket du kan innan du sätter i gång. Man kan ju (nästan) aldrig ha för många säkerhetskopior.

Ibland kan det även ta lång tid, på en av mina datorer tog det nästan fyra timmar från det att nedladdningen var färdig tills dess uppgradseringen var genomförd. Det var gåde en och två gånger som jag trodde att något hade gått fel, men lyckligtvis hade jag tålamod att inte göra ett dugg.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.