Norton säkerhetsprogram

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 9 månader sedan.
Skapare
user-526913
Åskådare

Hej! Jag är ny här på tidningen och tänkte då prova att ladda ner ett program från er fördelszon. Jag valde då Norton. Installationen krånglade och jag försökte ta bort programmet då. Det går inte!! Jag har försökt i 14 dagar och minst 10 ggr om dagen dyker bifogade meddelanden upp. Jag har tagit bort alla mappar med namnet Norton, men vid omstart så dyker samma meddelanden upp igen. Jag kommer aldrig mer ladda ner något program från er hemsida. En katastrof!

Bifoga filer:

I det här fallet verkar det snarast vara Nortons program och inte nedladdningen som trasslar eftersom programmet startar installationen. Det hade programmet aldrig gjort om nedladdningen hade varit felaktig eller defekt.

Kan du beskriva trasslet lite noggrannare, får du några felmeddelanden eller går det inte att installera programmet?

På sin hemsida har Norton följande instruktion för att avinstallera:

  • Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows-tangenten+R.
  • Skriv följande text och tryck sedan på Retur: appwiz.cpl
  • I listan över installerade program väljer du Norton Security Scan och klickar sedan på Avinstallera eller Ta bort.
  • Följ anvisningarna på skärmen.
  • Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Är det något du har testat?

 

Som en liten sidonotering ska jag säga att ditt problem råkade uppdaga något som vi faktiskt har missat eftersom det har skett i det fördolda – Norton har pensionerat det programmet och inte ersatt det med något nytt, så vi ska plocka bort det från Fördelszonen. Det är inte säkert att det har med ditt problem att göra, men det kommer att förhindra att andra får problem. Tack för den ofrivilliga hjälpen.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.