Office program

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
Edward Koorn
Medlem

Jag har köpt en ny stationär datorn och vill installera min Windows office 2010 på min nya datorn.

Hur gör jag för att ta bort Windows office 2010 på min gamla stationär datorn och installera den på min nya datorn och behålla licensen?

 

Det ska inte vara några problem, det enda du behöver göra är att avinstallera Office på den gamla datorn och installera det på den nya. När du ska aktivera Office på den nya datorn händer en av två saker enligt Microsoft.

1. Office aktiveras och du är klar.

2. Office tycker att det är ett problem med licensen vid aktiveringen, och visar så en lång sifferkod tillsammans med ett telefonnummer. Det enda du behöver göra då är att ringa telefonnumret (vilken tid som helst på dygnet, det är en dator som svarar). Följ anvisningarna som berättas för dig, sedan får du mata in den långa sifferkoden på skärmen varvid du får en nmy funterande licensnyckel att mata in i aktiveringen. Sedan är du klar.


Edward Koorn
Medlem

    Tack för svaret.

    Har en fråga till. Eftersom jag har tre lisencer hur kan jag kolla vilken licensnummer jag har på den stationär som jag ska avinstallerar Microsoft office på? Vad är det lättaste sätt att få fram licensnummer?

    Alla tre licenserna har samma nummer, i praktiken kan man säga att de tre licenserna finns inbakade i själva licensnumret. Det finns ”hackarprogram” för att gräva fram licensnummer ur datorn, men i praktiken behöver du inte det med tre licenser. Det är bara att använda samma licensnummer tills installationen tycker att du behöver ett nytt.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.