Panda free antivirus

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
larsgeve
Åskådare

Jag uppgraderade till Windows 10 i onsdags 29/1. Dagen efter tog jag bort Avast antivirus och det var meningen att jag skulle ersätta det med Panda free antivirus. Men det gick inte, jag fick en stor ruta som talade om för mig att programmet inte fungerade med W 10.
Jag har nu F-secure för 1 år framåt, så det kvittar i och för sig. 
Fast borde inte de program som finns i Fördelszonen vara kompatibla med W 10, det har ju varit känt länge att det skulle komma?

Vänlig hälsning

Lars Eriksson
715 32 Odensbacken. 

Jag har själv inte testat Panda på Windows 10, men på deras webbplats finns inte Windows 10 med när man studerar systemkraven så du har tydligen helt rätt i att det (än så länge) inte fungerar med Windows 10. Synnerligen överraskande då Panda är ett erfaret företag och som du säger, det kan ju inte ha kommit som en överraskning att Windows 10 skulle komma. Däremot står det faktiskt fel i Fördelszonen där den som har lagt in programmet påstår att det fungerar med Windows 10, jag ska skicka det vidare så att det ändras.

Däremot lär det även i fortsättningen finnas program i Fördelszonen eftersom vi även i fortsättningen säkerligen lär skriva om program som inte finns för operativsystemet. Det kommer ju trots allt finnas personer som av olika personliga anledningar inte kommer att uppgradera till Windows 10, och det kan behöva finnas något för dem också.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.