PatchMyPc

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  clabo48 7 år, 5 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Jag laddade programmet och körde det. Sparade det enligt de insruktioner och valde 1 gång i månaden och Visible. Men varför finns det inte i datorn? Jag hittar det inte. Körs det från molnet eller vad gäller. Mitt bokföringsprogram kan jag inte använda men jag hittar det inte i logfilen så det är väl något annat. Men var finns programmet?

Programmet installeras inte utan körs när du dubbelklickar på programfilen.

När det gäller schemaläggningen är det en detalj som inte står med i punkt 3 av guiden på sida 41, nämligen att man även måste fylla i tidpunkt för kontrollen (inklusive am/pm), men det står om man klickar på Save och inte har fyllt i allting.


clabo48
Deltagare

    Jag har kryssat för 1 gång/månad. Hur körs detta nästa gång då inte programmet läggs i min dator? Måste jag gå in i fördelszonen och hämta det varje månad det verkar skumt. De flesta program brukar läggas på datorn och gå att hitta men INTE detta.

    Programmet sparas på datorn om du väljer att spara det när du laddar hem det. Det låter på beskrivningen som att du valde att köra programmet i stället för att spara det, då laddas programmet ner till datorn, körs och plockas sedan bort när du stänger av det.


    clabo48
    Deltagare

      Precis så har jag gjort hela tiden som det står i instruktionen. Men man måste även bocka för Create a desktop shortcut. Då man gör det får man en startapp/genväg på skrivbordet som man kan starta. Annars hittade jag inget nr jag sökte. Nu verkar det funka.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.