PDFSAM

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
musti624646607
Åskådare

Hej

Har installerat PDFSAM från fördelszonen. I er senaste tidning presenterar ni detta program och där är det på SVENSKA.

När jag installerade fanns inte detta alternativ. Ej heller på inställningar/språk i programmet. Har nu avinstallerat av den anledningen. Hur göra för att få programmet på svenska?

Mvh

Jon

När man installerar programmet finns inte svenska om installationsspråk utan där är det vanligtvis enklast att välja engelska om man inte känner sig med hemma med något av språken som presenteras.

När man startar programmet ska programmet själv välja svenska som visningsspråk, men om det inte gör det får man klicka på kugghjulet i vänster kolumnen. Uppe till vänster i fönstret som öppnas finns alternativet Appearence med underalternativet Language. I den menyn väljer man Swedish, stänger programmet och startar det igen, då kommer det att vara på svenska.


musti624646607
Åskådare

    Hej

    Svenska finns inte att välja. Har gjort som du föreslog men som sagt. Ingen svenska. Skickar en skärmdump.

    Jon

    Då måste någonting ha gått fel vid installationen, när jag skrev beskrivningen hämtade och installerade jag programmet utan problem, så installationsfiler som ligger i Fördelszonen fungerar som den ska. Testa att avinstallera programmet fullständigt med Revo Uninstaller för att få bort alla spår och inställningar av PDFsam. Sedan hämtar du hem PDFsam igen från Fördelszonen och installerar det igen så hoppas vi att det går bättre.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.