Program för skrivbordsikonerna

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 vecka, 6 dagar sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, har med ljus o lyckta sökt efter ett program som man kan lagra sina ikoner som finns på skärmen som man har lagt upp dem, då de har en förmåga o sprida sig som agnar för vinden. Min fru har en massa ikoner om mycket på skärmen o hon har satt dem i den ordningen som hon vill ha den, då de skall vara lätta o hitta, men icke sa nicke, när hon öppnar datorn nästa gång så finns det ingen logik i öppningen då ikonerna har öppnats huller om buller o inte som hon strukturerat  upp dem som hon vill ha dem. Detta problem måste vara svårlöst, då det har gått som en röd tråd genom alla windowsprogrammen utan någon bättring. Denna skärmbild måste väl sparas någon stans i något program, för om man backar programmet så kommer ikonerna i rätt ordning, för det är väldigt irriterande o springa in o ställa alla ikonerna i ordning igen eller backa programmet, verkar inte vara något att annat som går att återställa skärmikonerna. Relcon_64 fungerar ibland men är inte pålitligt. För den ena gången återstääler Relcon ikonerna som de varit innan, men sedan nästa gång struntar relcon i att återställa ikonerna som de sparats. Var finns skrivbordet lagrat i ett program som inte syns, men borde gå o kunna återställa från detta program. Mycket skrivande för att få till en ikon för återställningen av ikonerna på skrivbordet. MVH SOAN

ReIcon brukar fungera utmärkt, men du skulle kunna testa programmet DesktopOK. Jag har inte testat det själv men det verkar göra precis det du vill (bland annat). Se bara upp vad du klickar på när du hämtar det, det är en ganska rörig hemsida.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet