Program från Fördelszonen

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 månader sedan.
Skapare
borjegh
Deltagare

Kan inte ladda ned olika program från fördelszonen. Ex.vis ShotCut och WinOptimizer. Vid nedladdningsförsök av dessa får jag bara en ring med diagonalt streck, lik en förbjudskylt. Medans program som Win Aero Tweaker går bra att ladda ned. Varför får jag denna hantering ?  /Börje GH Karlsson  50.134.23198

 

Det låter som att du har något säkerhetsprogram som ger ett falsklarm om att filerna skulle vara farliga. Testa med en annan webbläsare för att se om det blir någon skillnad. Får du någon ledtråd om vilket program det är som blockerar nedladdningen?


borjegh
Deltagare

  Felet ligger inte lokalt i min PC. Det är ett problem hos er. Ref. till er kundtjänst och er kollega Albin. Han fick häromdagen samma resultat på nedladdningsförsök av ex.vis pgm som ShotCut. Det är m a o ett problem ni bör titta på och lösa centralt. MVH Börje GH Karlsson

  Har du möjlighet att lägga upp en skärmbild av symbolen (förbudsskylten)? Det kanske kan ge en ledtråd. Jag försöker för tillfället att återskapa problemet men med två datorer och tre webbläsare på varje så har det fungerat varje gång.


  krisolinder230176
  Åskådare

   Jag har försökt ladda ner Ashampoo PDF Free, först för en dryg vecka sedan, fick ingen kod, och sedan i dag där möjligheten att klicka Get free activation key inte kom upp utan bara ett rabatterat köpeerbjudande.

   Jag testade att hämta programmet och installera det, jag fick inte heller någon kod utan det räckte att jag skrev in min e-postadress för att programmet skulle aktiveras. Det kom inte heller upp något erbjudande/uppmaning om att köpa programmet, fast det kan vara en sån sak bara dyker upp ibland. Vad händer om du avinstallerar programmet och försöker från början?


   borjegh
   Deltagare

    Hej !  Har återigen försökt att få ladda ned ShotCut. Med samma resultat. I de gröna rutan Hämta för Windows 62 så försvinner den gröna rutan som blir helt vit när jag placerar markören där. Och då dyker istället en rund ring med diagonalt streck upp. Har gjort en PrtScn, som jag bifogar. Vid en print slocknar ”förbudsskylten” men den blanka vita rutan består. Jag har virusskyddsprogrammet Kaspersky Internet Security, vilket jag antar inte kan påverka detta. Har ni ngt svar på varför jag kan ladda ned vissa program men inte andra ?

    Börje GH Karlsson

    Bifoga filer:

    Hm. Jag ska kontakta teknikerna och se om vi kan reda ut det, det verkar som att det kan vara en bugg i systemet.

    Nu har jag pratat med teknikerna och det är mycket riktigt en bugg som dök upp i samband med uppgradering av systemet. Teknikerna arbetar med att lösa problemet men som alltid går det inte riktigt att säga när allt ska vara klart.

    Shotcut och Winoptimizer 2018 har dock fixats manuellt, så nu ska det går att hämta de programmen. Om det upptäcks fler program som uppträder på det här sättet så säg gärna till så skickar jag det vidare för en manuell korrigering.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet