QTranslate

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
Idol2015
Medlem

Hej!

När jag försöker att installera QTranslate så nekar mitt antivirusprogram det. Det säger att programmet inte är säkert och tar bort det från datorn.Hur kommer det sig? Jag har Norton Internet Security

Mvh

Jag skulle tro att det helt enkelt är Norton som kommer med ett falsklarm, och tar det säkra före det osäkra och plockar bort programmet. Om du vågar kan du testa att stänga av Norton medan du laddar hem programmet från Fördelszonen, eller så kan du testa om du har bättre lycka på den officiella webbplatsen. https://quest-app.appspot.com/home


Idol2015
Medlem

    Händer samma sak när jag försöker at ladda ner/installera programmet från hemsidan.Tycker det verkar lite konstigt att Norton tar bort programmet. Normalt brukar ju Norton upplysa om att programmet är osäkert och fråga om man ändå vill installera det.Tycker även att det är konstigt att ni har program att ladda ner som ett så välkänt och bra programm som Norton tar bort det.Vem ska man lita på er eller Norton?

    I den mån det är möjligt skulle jag säga att det går bra att lita på bägge två, och jag ska försöka utveckla varför.
    Innan program läggs upp i Fördelszonen testas de grundligt med flera olika antivirus- och säkerhetsprogram. Därför inte sagt att allting alltid är hundraprocentigt garaterat fritt från dumheter, men det är en extremt liten sannolikhet att något skulle kunna slinka igenom alla tester obemärkt. En annan anledning är att antivirus- och säkerhetsprogram sätter sitt rykte på spel när det gäller säkerheten, och hellre än att släppa igenom något skadligt blockerar de hellre sådant som inte är skadligt, vilket kallas för falsklarm.
    Så lita på oss, lita på Norton, och när Norton protesterar undersöker du saken – precis som gjort nu med andra ord. Och om du vill använda Qtranslate är det bara att låta Norton släppa igenom programmet så kan du installera det.


    Idol2015
    Medlem

      Efter lite trixande så lyckades jag att godkänna programmet i Norton. men sedan när jag hade lyckats installera det så fungerade det ett litet tag.När jag försökte att använda det genom att klicka på iconen på startskärmen hände inget. Och det kanske inte var så konstigt för Norton hade tagit bort en fil eller vad det nu var för något från programmet då det enligt Norton inte var säkert. Och så märkvärdigt bra verkade inte programmet vara att det är värt att hålla på och ”bråka” för att installera det. Och något är det som inte stämmer med det för när jag skulle avistallera det med Windows så gick inte det.Prövade att starta om datorn men det hjälpte inte så jag fick använda ett annat program för att avinstallera det.:)

      Det är alltid tråkigt när det trasslar, men det var bra att du fick bort det så att du inte har program som inte används installerade på datorn.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.