Samma Programm ?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 9 månader sedan.
Skapare
gollit
Medlem

Jag har Windows Fotogalleri. Har fått nåt ”erbjudande” om o ladda ner Windows Live Photo Galleri ( är det gratis ? ). Vad är skillnaden mellan dessa program ?.

Det kan vara samma program, Microsoft har bytt namn på programmet lite då och då mellan Photo Gallery, Live Photo Gallery, och ett par svenska översättningar. Om du är intresserad av att få de senaste versionen skulle jag däremot inte lite på några erbjudanden, jag skulle rekommendera att du surfar till http://download.live.com och välja att antingen ladda ner Live Essentials (där galleriprogrammet är ett av programmen, och du kan själv välja vilka program du vill ladda hem och installera), alternativt att bara ladda hem galleriprogrammet. På så sätt kan du vara säker på att du får den senaste versionen, och framför allt – vara säker på att det verkligen är Microsofts program och inte ett program som försöker lura dig.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.