Skrivare

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 6 månader sedan.
Skapare
user-384283
Åskådare

Har köpt ny skrivare, Canon Pixma TS705. Har kört installations-CD och följt alla steg, men kan ändå inte skriva ut från    pc-n, skrivaren svarar att den inte är påslagen, men det är den för den signallampan lyser liksom displayen som anger att den är ansluten till Wi-Fi. Det måste vara kommunikation för det gick bra att installera. Utskrift från mobilen går bra. Har startat om både router, skrivaren och pc men inget hjälper. Felsökning ger svaret ”Kan inte identifiera felet” Måste vara något med programmeringen som inte är riktigt, trots att alla steg har följts i installationen. Varit noga med att se upp så att ingen ruta blir ibockad fel, vad jag kan se. Kan jag få någon hjälp på detta sätt?

Tacksam, och hoppas på hjälp med detta problem.

Med vänliga hälsningar

Rune Lindstrand

I stället för att använda CD-skivan, som kan ha gamla versioner av program och drivrutiner, besök Canons hemsida och hämta de senaste versionerna som finns där. Det kan förhoppningsvis lösa problemet.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.