Sökning på Google

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  ericus 10 år sedan.
Skapare
vigberger
Medlem

Om man gör en sökning på Google får man en lista på lämpliga länkar. klickar jag på en länk  kan jag därefter inte längre komma tillbaka till min länklista för att välja andra länkar. Även om jag klickar på vänsterpilen (=BAKÅT) i vänstra hörnet sker ingen återgång. Varför ? Jag vill minnas att det tidigare alltid fungerade .Som det är nu så måste jag börja från början och göra en ny sökning.  Har det skett en förändring här av någon anledning? Jag har Windows 7 och webbläsaren Intetnet Explorer.

Tacksasm för svar!

Problemet försvann när jag bytte webbläsare till Google Chrome! 🙂

Pröva att starta Internet Explorer utan tillägg. Det gör du genom att i Start-menyn välja Tillbehör följt av Systemverktyg. Klicka på Internet Explorer (inga tillägg).

Kan du komma tillbaka till listan med sökresultat nu är det något tillägg som inte fungerar som det ska. Gå i så fall igenom dem (kugghjulet/Hantera tillägg).

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


ericus
Deltagare

    Hej!

    För tillfället sitter jag vid en dator med Windows Vista, men jag tror inte att det spelar någon roll i sammanhanget. Ibland verkar det som om vägen från Google-träfflistan till en av sidorna i listan omärkligt går i två steg. I rullgardinslistan med historik syns detta. Till höger om de båda stora pilarna uppe i vänstra hörnet av Internet Explorer-fönstret klickar jag på den blåa lilla triangeln och får upp en lista med dels rubriken ”pc-tidningen – Sök på Google”, dels adressen http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&. Om jag klickar på adressen kommer jag tillbaka till PC-tidningens sida, men om jag går ett steg längre tillbaka till rubriken ”pc-tidningen – Sök på Google” kommer jag tillbaka till träfflistan. Använder jag vänsterpilen från PC-tidningens sida kommer jag bara till sidan som markeras med webb-adressen och återförs till PC-tidningens sida.

    Vänliga hälsningar

    Erik Holst

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.