SSD Life Pro

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 5 månader sedan.
Skapare
vernerulrik
Deltagare

Ville kontrollera statusen på SSD-enheten i en av mina datorer. Installerade därför programmet SSD Life Pro från Fördelszonen. Men förvånad blev jag när jag möttes av texten ”We’re sorry, but your trial period is over”. De utlovade 15 gratisdagarna var alltså redan slut. Användning av programmet kräver i stället registrering och köp. Så då gäller inte sidan 17 i PC-tidningen 15/2021? Eller finns något liknande, gratis program?

Jodå, det är precis som det står i artikeln, däremot tror programmet av någon anledning att programmet redan har körts på datorn tidigare och att det är därför som testperioden är slut. Själva SSD Life-programmet har funnits i många år, är du säker på att du eller någon annan på datorn inte har testat det tidigare?


vernerulrik
Deltagare

    SSD Life är helt nytt för mig och jag har aldrig använt det tidigare. Jag  installerade om programmet men antalet kvarvarande dagar är fortfarande noll.

    Som ett experiment, testa att avinstallera den befintliga versionen med Revo Uninstaller för att få bort allting från systemet, och sedan hämta programmet från utvecklarens hemsida för att se om det blir någon skillnad. Jag lyckas nämligen inte hitta någonting som förklarar problemet, och jag lyckas inte heller återskapa det.


    vernerulrik
    Deltagare

      Tyvärr, problemet kvarstår. Mina dagar är förbrukade innan jag ens påbörjat programmet.

      Jag ska gräva vidare och se om jag lyckas reda ut något, jag återkommer.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.