SYSCHECK

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 10 år, 3 månader sedan.
Skapare
g5
Deltagare

Vad är det – hur gör man och vad innebär det? anledning till frågan

Jag köpöte Magix Video Saver (tidigare använt Cannon Camcorder att digitalisera analoga video band, via firewire till datorn – men min nya och i alla avseenden större dator har ingen IEEE port) – När jag överför video filmerna flimrar det och vertikala band löper genom bilden (så ej när jag kopplar videon direct till TV) – Magix support har gett en del förslag bl a fick jag en länk till deras ”syscheck” – men F-secure tillåter inte nedladdningen – när jag ger instruktion om att tillåta nedladdningen – får jag besked att sidan inte kan visas – hur gör jag nu? skulle gärna vilja ladda upp mina gamla filmer

 

Kan inte svara på vad Magix Syscheck är för något, men vad gäller videoinspelningen undrar jag om du har testat med någon annan usb-port i datorn? Får du samma resultat oberoende av vilken usb-port du använder? Har något mer tillbehör anslutet till usb som skickar stora mängder data över usb-bussen – kanske en extern hårddisk, en webbkamera eller kanske en optisk enhet?

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


g5
Deltagare

    Tack – Jodå, jag har provat alla usb portar på datorn  både 2 och 3 – och jag har anslutit hårddiskar och usb-minnen – utan problem – jag har en sony hd kamera som skött sig fint på dessa usb-portar

    Det enda råd jag kan ge är att se till att alla program och drivrutiner är uppdaterade.

    Det kan ju också hända att det är något fel på hårdvaran från Magix. Enklaste sättet att kontrollera det är att pröva i en annan dator. 

    Vänligen
    Markus Dahlberg, redaktör

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.