Ta kontroll över starten av Windows

Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej har laddat ner detta program, men startbilden är  samma som i tidningen, men det  går inte o aktivera något i den utan den är helt död. MVH SOAN

Med helt död, menar du att det inte går att markera några av programmen/registernycklarna i listan, fryser programmet helt eller på vilket sätt händer det inget?


an123123
Åskådare

    Hej, jag kan markera de filer som finns  i starten men då jag skall aktivera 30 min fördröjning eller ta bort filen från starten så dyker ingen av de  numren upp varken delay load for 30min eller Remove and disable utan dessa finns inte och som du ser så finns de inte på bilden som jag skickade utan där är helt tomt så där finns inget att trycka på för de olika applikationerna. Jag har lddat om nerladdningen två ggr men samma tomma ruta uppstår. Jag ser nu att det är en extra ruta inkopierad på bilden i tidningen men den finns inte med på den kopian av den bild som jag fick upp när jag laddade ner programmet, var kan jag få tag på den rutan?  Har Applicaton Details understruken men extrarutan finns inte? Hur aktiverar jag denna ruta? MVH SOAN

    Jag är lite osäker på vilken extraruta du syftar på, men om det är den som innehåller punkterna 2 och 3 i guidens steg 1 så är det högerklicksmenyn. Den kan dock se lite annorlunda ut beroende på vilket program du högerklickar på, det är till exempel inte alla som kan ha fördröjd laddning.

    Om det är rutan under listan med program så innehåller även den olika alternativ beroende på vilket program du har markerat.


    an123123
    Åskådare

      Hej igen, här kommer 3 bilder som visar när jag högerklickar på den filen som jag vill pausa i 30 sek. det kommer upp en annan ruta men inte den rutan som det finns 3 delay load 30sek 2 remove and disable i den kanten är det helt tomt men finns på bilden i tidningen, var kan jag hitta denna ruta? Jag har högerklickat på Resent system men då kommer bara de linjerna upp i nedankant och klickar tillbaka på applicationdetiles som är understruket men rutan som finns i tidningen dyker aldrig upp med 3 dely o 2 med remove, hoppas jag förklarat vad jag saknar o vill ha annars så är det ju inte lönt ni skickar ut dessa program som inte går att använda. De ställer bara till hjärnspel på en gamal gubbe på 77 år men skall väl ga att använda även om man är modell ÄLDRE MVH SOAN

      Nu tror jag att hänger med i svängarna. Rutan (som jag tror att du syftar på) som syns i tidningen som bland annat visar texten ”virustotal” är den som visas när man klickar på Application details till höger om Recent System Load Times. Precis som med högerklicksmenyn visar den olika alternativ beroende på vilket program som har markerats i listan. Vissa har bara knappen Remove and Disable medan andra även har Delay Load For 35 seconds (i en del fall 30 seconds) – vissa har till och med tredje knapp som erbjuder optimering av det valda programmet.

      Glary Utilities-programmet som du har markerat på bild 4 erbjuder helt enkelt inte alternativet att fördröja starten.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.