TecksnittsProgram

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Airborne Frog Airborne Frog 8 år, 11 månader sedan.
Skapare Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

Tänkte en gång för alla få ordning på mina 8000+ teckensnitt (NEJ, jag har inte alla installerade…). Är det någon på PC Tidningen eller i dess läsekrets som känner till något program för teckensnitt där man kan göra pdf-filer istället för att behöva skriva ut ”Font Mapsen” (ursäkta svengelskan)? De program jag laddat ner och testat har inte haft den möjligheten och att behöva leta efter ett teckensnitt varje gång jag vill ”piffa upp” något dokument etc, kan ju göra en galen…….

Tackar på förhand.

Det finns ganska gott om sådana program, det jag tror är det mest kompetenta (med betoning på tror eftersom jag inte har testat det) är Adobe Type Manager Light. Adobe brukar vara väldigt duktiga på grafiska program.

http://www.adobe.com/products/atmlight/download.html

Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

    Hejsan PC-tidningen Support!

    Har precis laddat ner och försökt installera Adobe Type Manager Light, men jag fick åter skåda ”den där” svarta remsan över skärmen – ”Det går inte att köra appen den här datorn. Se om du kan hitta en version för den här datorn hos programvaruutgivaren.” – Så jag vände mig till Adobes websida där jag kunde läsa bl a detta: Current versions: 4.6 (Macintosh); 4.1 (Windows® 95, 98, and NT 4.0). Det verkar alltså som om Adobe Type Manager Light har ”några” år på nacken……..

    Tack för att ni försökte, men jag gissar att ”the search goes on”.

    Jag vet inte hur aktuell den här listan är, men det finns en hel del att välja mellan.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Font_management_software

    Airborne Frog
    Airborne Frog
    Deltagare

      Tackar för tipset!!!

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.