Tips på mediaspelare

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  hummelon 8 år, 8 månader sedan.
Skapare
hummelon
Medlem

Kan ni rekommendera en bra mediaspelare så ska kunna:
Strömma skärmbilden från bärbar PC med Intel WiDi (med Intel Dual Band Wireless AC7260), dator stöder ej miracast men WiDi
Strömma skärmbilden från android telefoner och surfplattor via miracast
Komma åt filer från nätverkshårdiskar (DLNA)
Titta på Netfilx, SVT play m.m. (Krävs ej)

Funderar på Neo TV och WD TV.

Bara för att vara på den säkra sidan så menar du en fysisk manick som du ansluter till TV:n och inte programvara för att speal upp mediefiler i datorn?


hummelon
Medlem

    Ja det är en som man ansluter till tv:n.

    Jag kan inte peka på någon specifik manick och säga att ”den ska du ha”, däremot kan jag rekommendera att du besöker Prisjakt.nu för att gallra i utbudet. Jag testade att söka på mediespelare och välja att det ska finnas stöd för SVT Play, Netflix, Miracast, WiDi och DLNA, samt att den ska ha en HDMI-port. Då fick jag två mediespelare som uppfyller de kriterierna (http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=295#rparams=m=s233000512), närmare bestämt MiniX Neo X8-H Plus 16GB samt SWEDX SW-MXIII 8GB.
    Jag har inte testat någon av dem, och det finns säkerligen fler på marknaden som uppfyller din akriterier, men det kan kanske underlätta jakten på den för dig perfekta mediespelaren.


    hummelon
    Medlem

      Funderar på WD TV, sett att denna bara stöder Miracast. På internet står det att WiDi programvaran 3.5 eller senare klarar Miracast.
      Tror ni att detta skulle fungera?

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.