Varning för programmet WindowManager

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 6 månader sedan.
Skapare
kenroj
Deltagare

Programmet WindowManager är inte fritt utan är en demoversion. Efter 9 dagar uppmanas man att betala för det. Vad värre är att det fungerar tvärtom som det är tänkt att göra. Jag har en extra skärm till min dator och tänkte att vad bra med ett sådant program. Men vad det gör att när jag tar bort och sätter tillbaka skärmen så ändrar sig alla ikonerna huller om buller istället och några fönster ställs inte tillbaka. Så nu har jag stora problem att ställa tillbaka ikonerna varje gång som jag ska använda datorn. Som tur så har jag programmet Restore Desktop Icon Layout som kan ställa tillbaka ikonerna som jag har lagt upp dom som jag vill ha dom, men det är ett extra moment att göra. Hur ska man göra för att kunna låsa ikonerna på skrivbordet en gång för alla? Bägge skärmarna kör samma upplösning.

Det stämmer att det är en demoversion, det borde ha poängterats både i tidningen och på programsidan i Fördelszonen. Jag ska poängtera detta för redaktionen.

Ikoner som flyttar på sig är tyvärr ett ganska vanligt fenomen och jag tror att du redan har vad som är den effektivaste lösningen med ett program som återställer dem. Personligen har jag löst det på ett annat sätt – genom att ha noll ikoner på skrivbordet – men det är ett lite annorlunda arbetssätt.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.