Videoredigering

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
elvisaron
Deltagare

Jag har ett antal filmer jag spelat in under åren från julkonserter med den lokal kören. Nu har jag fått en förfrågan om jag kan plocka ut delar av konserterna och göra ett axplock från konserterna. Jag har aldrig gjort det förrut och vet inte vilket program som är lämpligt. Jag behöver inte något dyrt proffsprogram, men är beredd att betala en del för ett användbart program. Kan ni tipsa mig om något lämpligt, som inte är för krångligt att använda?

Det beror lite på vilka krav du har och till viss del även vilket operativsystem du använder. Om du vill testa något gratis kan du undersöka Microsofts egna Movie Maker som är en del av deras gamla men ändå vettiga paket Windows Essentials (du behöver inte installera hela paketet, du får välja program vid installationen). http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/essentials

Om du vill ta steget upp till kommersiella och betydligt kraftfullare doningar kan du titta närmare på Premiere Elements 14 från Adobe. Du kan även testa Premiere Elements gratis i 30 dagar för att se om du gillar det.

http://www.adobe.com/se/products/premiere-elements.html

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.