Videostream

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 1 månad sedan.
Skapare
musti624646607
Åskådare

Hej

När jag gör skärminspelning med VLC mediaplayer får jag inte med ljudet. Har ni något tips varför?

Jon

Troligtvis försöker programmet spela in från fel ljudkälla. När du konfigurerar inspelningen innan du startar, kontrollera så att du har valt den ljudkälla som ska användas och inte bara använda ”standard” eller liknande.


musti624646607
Åskådare

    Förstår inte riktigt hur jag ställer in detta. Enligt programbeskrivningen är det rätt inställt från början. Har nu även prövat med programmet AnyMp4 screen men felet kvarstår. Inget ljud där heller.

    Jon

    Vad är det du försöker spela in? Är det guider där du gör saker på skärmen och berättar i en mikrofon vad du gör eller gör du något annat? Om du högerklickar på den lilla högtalaren i Meddelandefältet (bredvid klockan nere i högra hörnet på skärmen) får du fram en rad olika inställningar både för ljud ut och ljud in, får du ljud i rätt källa och destination?

    Det jag tänkte vara att det finns två olika sätt att misslyckas:

    1. Källan spelar upp ljud som den ska och inspelningen misslyckas att spela in något.

    2. Källan spelar inte upp något ljud och inspelningen gör en korrekt inspelning men allt den spelar in är tystnad eftersom det inte finns något ljud att spela in.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.