Vimeo Uppladdning av film

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 3 månader sedan.
Skapare badjanne720491
badjanne720491
Deltagare

Har laddat upp ca 200 filmer på Vimeo utan problem. Försöker nu ladda upp en film på 2,7 GB Fungerar inte.
Filmen är gjord av 6 olika delfilmer. Dessa kan jag ladda upp var för sig utan problem Har 5 GB tillgängligt per vecka.
Kan ladda upp filmen från min Dropbox och även från Adobe Premiere Element utan problem.
Har försökt få hjälp från Vimeo men de vet inte vad som är problemet. De kan hämta filmen och ladda upp den utan problem

Bifoga filer:
  1. Recording-5.mp4

Jag är rädd för att jag missförstår problemet. Du kan ladda upp filmen från Dropbox och från Adobe Premiere Elements utan problem, men du kan inte ladda upp dem?

Brukar det fungera att ladda upp filmer av den storleken eller har du tidigare hållit på med kortare filmer (eller närmare bestämt filmer som är färre gigabyte stora)?

badjanne720491
badjanne720491
Deltagare

    Har laddat upp ca 200 filmer där. Vissa mycket större än denna. Gränsen är 5GB /vecka

     

    Har du testat att använda en annan webbläsare? Testa också att stänga av alla tillägg i webbläsarna för att se om det fungerar. Går det bra utan tillägg borde det vara ett av tilläggen som är upphovet till problemen, om det fungerar med en annan webbläsare ligger problemet hos din ordinarie webbläsare.

    badjanne720491
    badjanne720491
    Deltagare

      Har testat flera webbläsare. Även stängt tillägg.

      Har du möjlighet att testa med en annan dator? Eftersom det inte fungerar med någon webbläsare på din dator lutar det åt en av två saker; att det är något som är galet med din dator som påverkar alla webbläsare (alternativt påverkar internettrafiken) eller att det är något galet med Vimeo-kontot. Plus-abonnemanget har inte bara en gräns på 5 GB/vecka utan även 250 GB/år, det totala lagringsutrymmet kanske har tagit slut et cetera.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.